Reserveren

een uitgebreide kaart om samen te genieten

Ontdek onze menukaart, samengesteld met verse en lokale ingrediënten die rechtstreeks uit de zee komen. Onze open keuken nodigt je uit om een kijkje te nemen achter de schermen, waar onze chefs met passie elk gerecht bereiden.

Voorgerechten

Soep van de dag

16

6 Oesters Irish MOR specials

28

Rundscarpaccio, rucola, parmezaan, olijfolie

19 + foie gras 24

Vitello Tonnato

24

Kaaskroketten met gefrituurde peterselie

24

Garnalenbisque rouille en toast

22

Zacht gerookte zalm met toast

22

Gravad Lax met mierikswortel en een venkelslaatje

24

Bellota Iberico ham gran reserva 36 maand gerijpt

38

Terrine ganzenlever met vijgencompote en brioche-toast

26

Garnaalkroketten van handgepelde garnalen huisgemaakt

28

Slaatje met handgepelde garnalen

30

Tomaat met handgepelde garnalen

1 stuk 30 2 stuks 44

Mergpijp gegratineerd

24

Aardappel met karnemelk, bisque en handgepelde garnalen

32

Hoofdgerechten

Rundstartaar bereid ‘à la minute’

24

Contrefilet van Hereford rund

34

Entrecote Black-Angus rund 2 personen

92

Ossenhaas Black-Angus Ierland

46

Fazanthaan met fine champagnesaus - knolselder - appel en veenbes

38

Hazenrug met poivradesaus - peertje in rode wijn - knolselder

38

Kabeljauw op vel gebakken

34

Gebakken slibtongen

36

Roggevleugel met kappertjes en beurre noisette

32

Tarbotmoot op vel gebakken

60

Kreeft gegratineerd met limoenboter of Belle-Vue (700gram)

69

Sides
Aardappel

Portie friet van polderaardappel

4

Charlotte aardappel gebakken met olijfolie en tijm

4

Smeuige puree

3

Portie aardappelkroketten

6

Groenten

Kropsla met tomaat en mosterddressing

4

Rucola met Parmesan

4

Mesclunslaatje met amandelen

5

Slaatje met rode biet

6

Witlofsla met appel en walnoot

5

Honingtomaatjes met balsamico

8

Jonge spinazie

3

Primeurgroentjes geblancheerd

6

Schorseneren

6

Spruitjes met ui en spek

5

Gebraiseerd witlof

5

Saus bij vlees

Bearnaise

4

Pepersaus

4

Champignonsaus

4

Saus bij Vis

Tartaarsaus

2

Mousseline

4

Dijonaise

4