Reserveren

een uitgebreide kaart om samen te genieten

Ontdek onze menukaart, samengesteld met verse en lokale ingrediënten die rechtstreeks uit de zee komen. Onze open keuken nodigt je uit om een kijkje te nemen achter de schermen, waar onze chefs met passie elk gerecht bereiden.

Voorgerechten

Soep van de dag

16

6 Oesters Irish MOR specials

30

Rundscarpaccio, rucola, parmezaan, olijfolie

24 + foie gras 30

Vitello Tonnato

24

Kaaskroketten met gefrituurde peterselie

24

Garnalenbisque rouille en toast

22

Zacht gerookte zalm met toast

28

Gravad Lax met mierikswortel en een venkelslaatje

29

Bellota Iberico ham gran reserva 36 maand gerijpt

38

Terrine ganzenlever met vijgencompote en brioche-toast

26

Garnaalkroketten van handgepelde garnalen huisgemaakt

28

Slaatje met handgepelde garnalen

34

Tomaat met handgepelde garnalen

1 stuk 34 2 stuks 50

Tataki van tonijn met soya dressing en avocado

32

Aardappel met karnemelk, bisque en handgepelde garnalen

34

Gerookte paling met aardappelsla en haringeitjes

32

Hoofdgerechten

Rundstartaar bereid ‘à la minute’

28

Contrefilet van Hereford rund

49

Entrecote Black-Angus rund 2 personen

118

Entrecote Minhota rund uit Portugal, 3 weken droog gerijpt per 2 personen

128

Ossenhaas Black-Angus Ierland

49

Fazanthaan met fine champagnesaus - knolselder - appel en veenbes - 2 personen

78

Hazenrug met poivradesaus - peertje in rode wijn - knolselder

42

Gebakken slibtongen

45

Tarbotmoot op vel gebakken

75

Kreeft gegratineerd met limoenboter of Belle-Vue (700gram)

85

Sides
Aardappel

Portie friet van polderaardappel

4

Charlotte aardappel gebakken met olijfolie en tijm

4

Smeuige puree

3

Portie aardappelkroketten

6

Groenten

Kropsla met tomaat en mosterddressing

4

Rucola met Parmesan

4

Mesclunslaatje met amandelen

5

Witlofsla met appel en walnoot

5

Honingtomaatjes met balsamico

8

Jonge spinazie

3

Primeurgroentjes geblancheerd

6

Schorseneren

6

Spruitjes met ui en spek

5

Gebraiseerd witlof

5

Saus bij vlees

Bearnaise

4

Pepersaus

4

Champignonsaus

4

Saus bij Vis

Tartaarsaus

2

Mousseline

4

Dijonaise

4